fbpx
Pariaza InteligentDevino Expert!
18+ Site-ul este interzis minorilor. © 2017 LaPonturi.ro.Toate drepturile rezervate. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.
PARIAZAINTELIGENT
Termeni si Conditii

LaPonturi.ro ofera un serviciu de abonare care permite abonatilor sa acceseze ponturile si predictiile tipserilor de pe site.

Serviciul LaPonturi.ro este oferit de SC HORAND BETTING SRL, societate cu raspundere limitata. Utilizarea serviciului nostru se supune prezentelor Termeni si Conditii.

Pentru a deveni abonat al serviciului LaPonturi.ro trebuie să ai 18 ani sau sa fi implinit varsta majoratului in teritoriul sau tara ta. Cei care au varsta legala de pariere in Romania sunt direct responsabili de sumele si biletele jucate la casele de pariuri offline si online.

LaPonturi.ro nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de pariu plasat de alte persoane care s-au inspirat din biletele de pe acest site.

LaPonturi.ro nu indeamna vizitatorii sa parieze si nu recomanda case si agentii de pariuri.

  • Abonament Abonamentul tau VIP LaPonturi.ro are o durata fixa de 1 luna (30zile calendaristice), exceptia facand abonamentul VIP Trial cu o durata de 3 zile calendaristice. Niciunul din aceste abonamente nu este reinnoit automat. Poti gasi detalii specifice legate de abonamentul tău VIP LaPonturi accesand pagina de profil disponibila in partea dreapta superioara a paginilor site-ului LaPonturi.
  • Metoda de plata Pentru plata abonarii la serviciul LaPonturi.ro sunt disponibile multiple modalitati de plata: PayPal (prin cont/ direct prin card), Card bancar (procesatorul MobilPay) si Paysafecard.  Pentru unele Metode de Plata, emitentul Metodei tale de Plata poate percepe anumite comisioane, ca de exemplu comisioane de tranzactie valutara sau alte comisioane aferente procesarii Metodei tale de Plata. Pentru detalii va trebui să contactezi furnizorul Metodei tale de Plată.
  • Anulare Abonamentul se poate anula oricand insa platile nu sunt rambursabile si nu se fac rambursari pentru perioadele de abonament incepute. In conditiile in care serviciul dorit nu mai este disponibil pentru 5 zile consecutive, din motive imputabile SC HORAND BETTING SRL, abonamentul se poate rezilia la cerere, iar costul abonamentului va fi returnat mai putin costurile bancare aferente returnarii si a pro ratei.

LaPonturi.ro asigura:

  • accesul la platforma necesara pentru a vizualiza predictiile si ponturile tipserilor in functie de tipul de abonament, pentru o perioada de 30 de zile, respectiv 3 zile. După expirarea acestei perioade, serviciul devine inactiv. Clientul are posibilitatea de a cere stergerea imediata a datelor din sistemul nostru, iar acest lucru se va realiza în maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea cererii.
  • asistenta de luni pana duminca intre orele 09:00 – 18:00 pentru probleme legate de functionarea site-ului.
  • conectarea la platforma printr-un protocol sigur de comunicare (https)

Toate informatiile preluate de pe acest site si distribuite in alte locatii, site-uri etc. raman sub proprietatea LaPonturi.ro

LaPonturi.ro poate restrictiona, suspenda, modifica, temporar ori permanent serviciile fara o notificare prealabila.

Rata de castig LaPonturi reprezinta rata de castig a tipserilor LaPonturi.ro. Aceasta nu este garantata si se poate modifica oricand in functie de noroc. Atentie! Nu trebuie luata in calcul. Ea este doar o informatie actualizata periodic, folosita pentru a acorda o valoare biletelor de pe LaPonturi.ro

Fotbal
Tenis
Baschet
NFL
NHL
Baseball