fbpx
Pariaza InteligentDevino Expert!
18+ Site-ul este interzis minorilor. © 2017 LaPonturi.ro.Toate drepturile rezervate. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.
PARIAZAINTELIGENT

Cine Suntem

Ne-am putea numi si oameni de stiinta… de stiinta pariurilor sportive!

Stii cum e… fiecare dintre noi are un hobby. Ca e vorba de masini, jocuri sau alte gadgeturi, in fiecare zi ne dedicam timpul pasiunilor noastre. Asa si Andrei, fondatorul initial al LaPonturi.ro, fan inrait al sporturilor. Lui ii placeau mult de tot pariurile sportive si sa castige. Atat de mult incat a dus-o la gradul de stiinta si a devenit expert in ceea ce facea.

Si cum nu e nimic mai satisfacator decat sa gasesti inca niste indivizi fix ca tine si sa faci cu ei schimb permanent de ponturi si trucuri, Andrei i-a gasit pe Edi si Vlad. Alaturi de ei, au fost puse astfel bazele primului site cu predictii din tara, menit sa ii ajute pe toti pasionatii din domeniu sa aiba mereu asul in maneca lor si sa parieze inteligent.

10.300+
Pariuri castigate
9.125+
Ore petrecute analizand, realizand statistici si invatand
17.150+
Persoane & prieteni ajutati sa isi mareasca profiturile

De ce LaPonturi.ro?

Afla ce anume ne recomanda.

Numitorul nostru comun este reprezentat de pariurile sportive și castiguri. Ele ne determina sa ne autodepasim in fiecare zi, sa cautam sa ne perfectionam cat mai mult si sa dam ponturi cat mai bune. Daca si tie iti plac aceleasi doua lucruri, esti fix la locul potrivit! Pe LaPonturi.ro expertii nostri fac in mod continuu analize, iti ofera cele mai bune predictii si te ajuta sa pariezi inteligent.

In plus, e si o chestiune de transparenta. Ne place sa fim alaturi de fiecare membru al comunitatii noastre si sa oferim o experienta cat mai placuta in platforma. Pe langa ponturi tari, cote bune, profituri marite cu pana la 3x, avem chiar si un chat pe care ne poti gasi oricand, metodele de plata sunt dintre cele mai simple si iti oferim chiar si o perioada de 3 zile la pret special, in care sa descoperi magia pariurilor inteligente.

Rezultate

Sa lasam cifrele sa vorbeasca pentru noi...

Utilizatori activi
In platforma noastra
Rata de succes
Biletele propuse de noi au o rata medie de succes de 65%
Cote intre 2 si 100+
Cotele noastre variaza intre 2 si 100

Cum ajungi mai aproape de castig?

Impartasim permanent din experienta noastra cu tine.

Echipa noastra cauta continuu sa gaseasca cele mai bune scheme de castig, cele mai noi solutii tehnologice din domeniu si sa iti ofere predictii precise bazate pe calcule si statistici detaliate. Tot ce trebuie tu sa faci e sa te folosesti de ponturile noastre si sa iti maresti profiturile.

Mecanismul nostru

  • Iti faci cont in platforma
  • Alegi pachetul care ti se potriveste

 

Reteta castigatoare

  • Primesti ponturi inteligente
  • Transformi predictiile noastre in profit
Fotbal
Tenis
Baschet
NFL
NHL
Baseball