Termeni si conditii

Termeni si conditii LaPonturi.ro
Site-ul La Ponturi a fost creat la initiativa unor pariori cu vechime in domeniu, ce vor sa va arate ca jucand bilete eficiente in mod constant se poate ajunge la o medie lunara castigatoare.

Restrictii si responsabilitati
Site-ul este interzis vizitatorilor LaPonturi care nu au implinit varsta de 18 ani, iar cei care au varsta legala de pariere in Romania sunt direct responsabili de sumele si biletele jucate la casele de pariuri offline si online. LaPonturi nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de pariu plasat de alte persoane care s-au inspirat din biletele de pe acest site.

LaPonturi nu indeamna vizitatorii sa parieze si nu recomanda case si agentii de pariuri.

Continutul siteului
Continutul site-ului este unul informativ, reprezentat de biletele de pariuri ale tipserilor LaPonturi in fotbal si tenis. Aceste bilete nu trebuiesc luate ca fiind 100% sigure si nu reprezinta un indemn la a paria cu ele la casele de pariuri. Decizia este in totalitate a celui care plaseaza biletul.

LaPonturi nu ofera posibilitatea de a paria online, nu este o agentie de pariuri ci doar un site-arhiva unde se posteaza bilete de pariuri.

Acces site si Copyright
Accesul la siteul LaPonturi este liber. Toate informatiile preluate de pe acest site si distribuite in alte locatii, siteuri, etc raman sub proprietatea LaPonturi.

LaPonturi poate restrictiona, suspenda, modifica, temporar ori permanent serviciile fara o notificare prealabila.

LaPonturi nu stocheaza informatiile vizitatorilor, de aceea nu este necesara deschiderea unui cont de membru

Rata de castig LaPonturi reprezinta rata de castig a tipserilor LaPonturi. Aceasta nu este garantata si se poate modifica oricand in functie de noroc. Atentie! Nu trebuie luata in calcul. Ea este doar o informatie actualizata zilnic, folosita pentru a acorda o valoare biletelor jucate pe LaPonturi.ro

 

Dacă nu acceptați acești termeni și condiții de utilizare vă rugăm să părăsiți site-ul.